Tuinaanleg

Na het ontwerp van de tuin volgt de aanleg en dat is minstens zo belangrijk. Hiermee wordt het fundament voor de tuin gelegd en worden de eerste contouren van de tuin al zichtbaar. Nadat het grondwerk is gedaan wordt gestart met het bestraten van terrassen, paden of oprit.
Als deze elementen eenmaal hun plek hebben gekregen, wordt met het ´groene geraamte´ van de tuin gestart.

Nu krijgt de tuin gaandeweg vorm, kleur en sfeer. Dat is een leuk proces om naar te kijken en wij voeren het met plezier uit. Naast het bestraten voeren we grondwerk uit, plaatsen we hekwerken, schuttingen, pergola’s en tuinhuisjes. Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de bestrating, de beplanting, de afscheidingen en eventuele tuinhuisjes. Kortom: kwaliteit is en blijft het uitgangspunt, zodat u jaren van uw tuin kunt blijven genieten.

Natuurlijk kan het voorkomen, dat tijdens de aanleg van uw tuin nieuwe wensen of andere ideeën opkomen. Uiteraard is er dan altijd de mogelijkheid om te overleggen hoe de tuin – naar uw of ons idee – nóg beter kan worden verfraaid. Het ontwerp is weliswaar een goed uitgangspunt, maar de werkelijke situatie is nu eenmaal wat telt. Vaak komen ontwerp en resultaat nauw overeen, maar soms kunnen we met elkaar een nóg mooiere tuin opleveren.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij u bieden? Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen.