VVE groenonderhoud

Als mede-eigenaar van een gedeelte van een appartementengebouw of bungalowpark, beschikt u in de meeste gevallen over een gezamenlijke tuin, parkeerplaats en fiets of motorstalling.
U zult in een V.V.E. gezamenlijk moeten beslissen over het onderhoud en het beheer van de openbare ruimtes.
Bij Albert Visser hovenier bent u aan het juiste adres voor het tuin-en terrein onderhoud.
Na een uitgebreid overleg met de contactpersoon van uw V.V.E. zal er een gedetailleerd werkschema worden opgesteld van werkzaamheden die er uitgevoerd zullen worden.
In overleg met de andere eigenaren kunt u vervolgens het werkschema en de offerte doornemen. Er kan dan zelf gekozen worden welke diensten u van ons wilt afnemen en welke niet.

 

Alle V.V.E. tuinen-en terreinen hebben onderhoud nodig, zelfs de mooiste tuinen raken in verval.
Uiteraard kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan wekelijks totaalonderhoud of een voor-en najaarsbeurt.

Bij het tuinonderhoud geldt dat we alles in eigen beheer uitvoeren,hier kunt u denken aan
het maaien van het gazon, knippen van hagen, bemesten van de borders, steken van gras-en borderkanten, onkruid en groene aanslag bestrijden etc.

Wij verdelen het tuinonderhoud in vijf categorie├źn:
Onderhoud op uurbasis
Wekelijks onderhoud
Maandelijks onderhoud
Regelmatig onderhoud
Groot onderhoud

 • onderhoud op uurbasis;
  dit is op afspraak
 • wekelijkse onderhoud:
  bij deze forum geeft u alle voorkomende tuinwerk uit handen van grasmaaien onkruidweiden verplanten en aanplanten zwerfvuil prikken.
 • maandelijkse onderhoud;
  bij maandelijkse onderhoud komen we een keer in de maand langs. de werkzaamheden bestaan uit onkruid wieden graskanten steken bemesten .ect .
 • regelmatig onderhoud ;
  regelmatig onderhoud wordt 4 tot 5 keer per jaar uitgevoerd bestaande uit knippen van hagen gras en border randde steken bemesten van de tuin straat kolken leeghalen ect
 • groot onderhoud;
  Het groot onderhoud gebeurt in het voor en/of najaar doorgaans 2 maal per jaar werkzaamheden zijn snoeien bomen en struiken onderhoud van de borders en knippen van de hagen ,waar nodig planten uit dunnen gras en border kanten steken bemesten van de tuin verzakt straatwerk ophalen en straatkolken leghalen ect.

Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij u bieden? Dan nodigen we u graag uit om cotact met ons op te nemen