Terreinonderhoud

Alle bedrijfstuinen en -tereinen hebben onderhoud nodig, zelfs de mooiste tuinen raken in verval. Uiteraard kunnen wij het onderhoud voor u verzorgen.

Bij het tuinonderhoud geldt dat we alles in eigen beheer uitvoeren, waarbij u kunt denken aan wekelijks totaalonderhoud of een voor-en najaarsbeurt. De werkzaamheden bestaan uit het maaien van het gazon, knippen van hagen, bemesten van de border, steken van gras en borderkanten, bestrijden van onkruid en groene aanslag etc.

Wij verdelen het tuin onder houd in vijf categorie├źn:
onderhoud op uurbasis
wekelijks onderhoud
maandelijkse onderhoud
regelmatig onderhoud
groot onderhoud.

 • onderhoud op uurbasis;
  dit is op afspraak
 • wekelijks onderhoud;
  bij deze forum geeft u alle voorkomend tuinwerk uit handen. denkt u aan grasmaaien, onkruidwieden, verplanten en aanplanten etc.
 • maandelijks onderhoud;
  bij maandelijks onderhoud komen we een keer in de maand langs. De werkzaamheden bestaan uit onkruidwieden, graskanten steken, bemesten etc .
 • regelmatig onderhoud;
  regelmatig onderhoud wordt 4 tot 5 keer per jaar uitgevoerd bestaande uit het knippen van hagen, steken van gras en borderranden, bemesten van de tuin, tuinkolken leeghalen
 • groot onderhoud;
  het groot onderhoud gebeurt in het voor en/of najaar doorgaans 2 maal per jaar.
  De werkzaamheden zijn snoeien van de borders en knippen van de hagen ,waar nodig planten uitdunnen, steken van gras en borderkanten, bemesten van de tuin, verzakt straatwerk ophalen etc. .